inspirace, zdraví životní styl, guru,  zdravá strava, příroda, sny, osobní růst

Vnitřní inspirace jako životní palivo

Co je to inspirace a kde se vlastně bere? Jak moc je v našich životech důležitá? Kde se my sami necháváme inspirovat a jsme inspirativní pro okolí?

Vpustit do našeho života inspiraci je jako otevřít okno do nekonečného světa možností a nových příležitostí. Inspirace nám poskytuje palivo pro naše sny a motivuje nás k dosahování cílů. Když jsme otevřeni novým nápadům a perspektivám posilujeme naši kreativitu, stáváme se šťastnějšími a máme více chuti do života.

Představme si náš život jako čisté plátno na které můžeme malovat náš vlastní příběh. Jakmile pochopíme, že my jsme tvůrci s nekonečnými možnostmi, objevíme klíč ke šťastnějšímu a naplněnějšímu životu. 

Inspiraci můžeme samozřejmě čerpat zvenku, nacházet ji v hudbě, přírodě, zajimavých lidech, knihách. Pro mne je ale nejdůležitější inspirace vnitřní. Ta, která je jen naše. Ta, která je uvnitř nás. Ta, která formuje náš autentický život. 

Moje masáž vám může být nápomocná. Spojíte příjemné s užitečným :)

Jak se projojit s vnitřní inspirací v průběhu masáže ?

Pravidelný čas pro klid a ticho je v hledání vnitřní inspirace klíčový. Ve chvílích, kdy jsme sami, můžeme lépe vnímat a "slyšet" vlastní myšlenky a náš vnitřní svět. Masáž vám nabízí ideální příležitost vnímat sebe sama. Při meditačních technikách se obvykle soustředíte na svůj dech, při masáži máte širokou škálu možnosti sebepozorování.

  1. Tělo, jako průvodce - Při ulehnutí na lehátko si představte, že se zastavil čas a neexistue prostor kolem vás. Pozorně vnímejte své tělo a reakce na doteky maséra. Jaké pocity a myšlenky se vynořují? Naslouchání vašich reakcí prostřednictvím těla může být branou k hlubší intuici. 
  2. Vizualizace - V průběhu masáže si představujte scénu, vám nejbližší. Líbí se vám příroda? Vizualizujte si, že kráčíte voňavým lesem. Milujete vodu? Ponořte se do jejich hloubek. Vizualizace může otevřít nové, nepoznané světy vaši mysli a probudit žádanou kreativitu. 
  3. Dotek - Představujte si doteky maséra jako kreativní energii, která vás podporuje na hlubinné cestě. Každý dotek otevírá nový kanál pro inspiraci.
  4. Jen buďte - Nesnažte se zbavit se negativních myšlenek. Při negativních myšlenkách ( co ještě musíte stihnout a jak nestíháte ) jen dýchejte a dělejte předešlé kroky. Nechte tyto myšlenky projít, nevěnujte jim pozornost. Vy jste teď na masáži. Jste v prostoru, kde neexistuje čas. Nemusíte nic. Jen buďte.

Propojením se sebou samým může být zpočátku děsivé, neboť můžeme zjistit, že náš vnitřní svět je jiný, než ten, který žijeme "tam venku". Pokud se ale vše podaří jak si přejeme a najdeme touto cestou naši vnitřní inspiraci, máme možnost začít vnější svět měnit.

Přeji vám, ať je vaše inspirace silná, ať vás vede spolu s kreativitou ke změnám a váš vnější svět se začne podobat tomu, ve kterém je vám dobře, kde jste šťastni.

"Syťte svůj vnitřní svět krásou a vnější svět se stane zrcadlem."

S láskou, Adéla.

Jsem masérka, průvodkyně ke klidu a maminka dvou dětí (Amálky a Honzíka). Touhu založit místo pro odpočinek, výjimečné místo, které veřejnosti nabídne klid, jsem nosila v srdci velmi dlouho. Touha se změnila v lednu roku 2022 v realitu, a toto místo již vítá každého, kdo potřebuje napravit tělo nebo hledá klid a uvolnění. Adéla EckertováMasáže Bohumín
  • Sdílet s přáteli:
©2021 - 2024 Vytvořil s láskou Stanislav Drako.