maderoterapie, akce, masáže, lymfatický systém

AKCE - MADEROTERAPIE 10vstupů/3500Kč

Léto se blíží - odhalme svá těla

Mějme rády své tělo a pečujme o sebe abychom se mohly nosit jako královny!

! KRÁLOVSKÁ AKCE JE TADY !

MADEROTERAPIE ZA ZVÝHODNĚNOU CENU - 10 VSTUPŮ POUZE ZA 3500,-

Akce trvá do konce červa!

Co je to maderoterapie?

Jedná se o moderní masážní techniku, která využívá dřevěné anatomicky tvarované nástroje k odbourávání celulitidy, podpoře lymfatického systému a tvarování postavy. Opakovanými masážními pohyby dojde k odplavení tuku, toxinů a přebytečných tekutin a zároveň se vám prokrví svaly a pokožka.

Tento původně orientální způsob masáže se praktikuje již celá staletí, teprve v devadesátých letech toho minulého se o něj ale začali zajímat v jihoamerické Kolumbii, kde se také zrodil jeho moderní název. Slovo "madero" totiž znamená ve španělštině dřevo a maderoterapii lze tedy doslova přeložit jako terapii dřevem.

 

✅ Redukce celulitidy
☛ Správná technika vede k odbourání tuku a tím také k zlepšení vzhledu pokožky, částečně i díky stimulaci tvorby kolagenu a elastinu.

✅ Stimulace krevního oběhu 
☛ Masáž vám prokrví ztuhlé tkáně a zajistí tak přísun kyslíku a odplavení škodlivých látek.

 



✅ Podpora lymfatického oběhu
☛ Stimulací lymfatické drenáže se z těla uvolňují přebytečné tekutiny a s nimi i tuk a škodlivé látky.

 Tvarování těla 
☛ Opakovanými pohyby v problematických partiích je možné dosáhnout rozložení tuku, který je pak s ostatními toxiny odplaven.

✅ Zlepšení vnějšího vzhledu pokožky
☛ Masáž přispívá k viditelně zdravějšímu a hladšímu povrchu pokožky.

✅ Přírodní a neinvazivní metoda
☛ Vše, co k proceduře potřebujete jsou dřevěné pomůcky a přírodní oleje. Navíc nijak do těla nezasahujete, jen podporujete procesy, které jsou mu přirozené.

✅ Pozitivní vliv na duševní stav a odbourávání stresu
☛ Správné fungování krevního i lymfatického oběhu spolu s uvolněním svalů přispívá k celkovému uvolnění organismulepšímu spánku a také lepší náladě. Pozitivní výsledky navíc dodávají člověku pocit sebejistoty.

 

Jsem masérka, průvodkyně ke klidu a maminka dvou dětí (Amálky a Honzíka). Touhu založit místo pro odpočinek, výjimečné místo, které veřejnosti nabídne klid, jsem nosila v srdci velmi dlouho. Touha se změnila v lednu roku 2022 v realitu, a toto místo již vítá každého, kdo potřebuje napravit tělo nebo hledá klid a uvolnění. Adéla EckertováMasáže Bohumín
  • Sdílet s přáteli:
©2021 - 2024 Vytvořil s láskou Stanislav Drako.